CARNET webinar: „Alisa u zemlji TikToka (Sigurnost na društvenim mrežama)“

U utorak, 9. studenoga 2021. godine, s početkom u 13 sati nastavljamo edukaciju korisnika webinarom „Alisa u zemlji TikToka (Sigurnost na društvenim mrežama)“.

Konzumirate društvene mreže svakodnevno, a primijetili ste da to i vaši učenici rade? Budući da se danas koriste u brojne svrhe i izvor su velike količine podataka, društvene mreže postaju korisno sredstvo kibernetičkih napada. Na ovom webinaru saznat ćete kako kibernetički zločinci iskorištavaju društvene mreže za zlonamjerne aktivnosti te kako možete postati najbolja obrana, kako sebi tako i svojim učenicima. Uronite s nama u zemlju TikToka i ostalih društvenih mreža, gdje ćemo vam otkriti sve tajne sigurnog korištenja istih. Kroz odgoj i obrazovanje možemo zajedno osvijestiti sigurnost na društvenim mrežama, ali kao i svaka avantura, potrebno je napraviti prvi korak.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na webinaru trebaju:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA, najkasnije do početka webinara.
  2. Na dan održavanja webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr i potom pristupiti webinaru putem Microsoft Teams live events alata.

Nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, sudionici ostvaruju pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Na portalu CARNET Meduza možete pogledati kratku videouputu za prijavu u MS Teams/MS Live Event/Web.

Pozivamo Vas da posjetite i CARNET-ovu mrežnu stranicu Nastava na daljinu na kojoj smo arhivirali dosadašnje webinare i dodatne sadržaje iz nove serije CARNET-ovih webinara za učitelje i nastavnike.