CARNET webinari: Podržite kreativnu nastavu multimedijskim i interaktivnim sadržajima za Hrvatski jezik

Nastavi Hrvatskog jezika pristupate kreativno i uz suvremene nastavne metode, a zanima vas i primjena informacijsko-komunikacijske tehnologije? Upravo smo za vas pripremili webinar „Podržite kreativnu nastavu multimedijskim i interaktivnim sadržajima za Hrvatski jezik“ koji će se održati u četvrtak, 4. studenog 2021. godine, s početkom u 13 sati.

U webinaru ćemo nastojati pomoći da u nastavnim aktivnostima primijenite kvalitetne i pouzdane digitalne sadržaje i svojim učenicima omogućite aktivno učenje. Pridružite nam se i upoznajte e-Škole DOS-ove, e-Škole scenarije poučavanja, interaktivne sadržaje za međupredmetne teme, e-lektire i Radiodramske emisije u produkciji HRT-a.

Webinar je namijenjen nastavnicima Hrvatskog jezika u višim razredima osnovne škole i srednjim školama.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na webinaru trebaju:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA, najkasnije do početka webinara.
  2. Na dan održavanja webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr i potom pristupiti webinaru putem Microsoft Teams live events alata.

Nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, sudionici ostvaruju pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Na portalu CARNET Meduza možete pogledati kratku videouputu za ispravnu prijavu u MS Teams/MS Live Event/Web.

Pozivamo Vas da posjetite i CARNET-ovu mrežnu stranicu Nastava na daljinu na kojoj smo arhivirali snimke dosadašnjih webinare i dodatne sadržaje iz nove serije CARNET-ovih webinara za učitelje i nastavnike.