CARNET webinar: „Sve još miriše na Teamse“

U utorak, 23. studenoga 2021. godine, s početkom u 13 sati nastavljamo edukaciju korisnika webinarom „Sve još miriše na Teamse“.

Nakon što ste u prethodnom webinaru upoznali osnove jedne od najpopularnijih aplikacija posljednjih dvije godine, stiglo je vrijeme za neke nove tajne koje će vaše vještine u korištenju Teamsa postaviti na neke nove i naprednije razine.

CARNET-ovi stručnjaci zaduženi su za pružanje podrške za uslugu Office 365 kako bi ju korisnici u školama mogli što učinkovitije koristiti, u ovom će webinaru pokazati dodatke Teamsa koji će biti korisni svim odgojno-obrazovnim djelatnicima, neovisno o predmetu koji predaju. Ovaj put, Teamse će obraditi u “najtajnije” dijelove. Vi se možda niste usudili pitati, ali mnogo će tajna o Teamsima biti otkriveno. Nadamo se da nakon ovog webinara, više ništa neće biti isto i da ćete biti u potpunosti spremni koristiti MS Teamse i time unaprijediti svoju nastavu i poučavanje.

Za što bolje praćenje ovog webinara, pozivamo vas da pogledate snimku “MS Teams – priprema, pozor, timovi su tu”.

Webinar je namijenjen nastavnicima koji trebaju jednostavno rješenje za online okruženje, a već su prošli osnove ili pratili webinar “MS Teams – priprema, pozor, timovi su tu”.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na webinaru trebaju:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA, najkasnije do početka webinara.
  2. Na dan održavanja webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr i potom pristupiti webinaru putem Microsoft Teams live events alata.

Nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, sudionici ostvaruju pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Na portalu CARNET Meduza možete pogledati kratku videouputu za prijavu u MS Teams/MS Live Event/Web.

Pozivamo Vas da posjetite i CARNET-ovu mrežnu stranicu Nastava na daljinu na kojoj smo arhivirali dosadašnje webinare i dodatne sadržaje iz nove serije CARNET-ovih webinara za učitelje i nastavnike.